**AJORNAT** Els nostres drets no cauran

logo-dincat-ca

 

**Esdeveniment AJORNAT** Carta de DINCAT

És el moment de tornar a “UNIR-NOS” i des de Famílies Dincat us convidem a participar en la segona acció d’Els nostres drets no cauran. Serà el dissabte 29 de novembre a les 11h al Parc de la Ciutadella.

 

Pocs dies abans de la data del 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, des de Famílies Dincat volem fer visible que els drets del col·lectiu no han de caure (dret a l’accés als serveis, a la igualtat d’oportunitats, a l’educació, a la vida pública, al treball i a la salut) i amb la complicitat i el suport de les persones amb discapacitat intel·lectual i les famílies volem continuar reivindicant que, tot el que hem aconseguit durant aquests anys no s’ha de perdre i alhora, més que mai, hem de seguir treballant-hi junts.

 

Ben aviat, us donarem més detalls de com serà l’acte, però ja us avancem que és una acció visual que necessita de la participació activa de les persones amb did, les famílies i de la societat. Al final de l’acció, hi haurà la lectura del manifest de Dincat per al 3 de desembre. Aquesta vegada no hi ha limitació d’espai i, per tant, esperem a tothom!.

 

Us agrairíem que des de les vostres entitats feu la màxima difusió d’aquest esdeveniment per al benefici de les persones amb discapacitat.

 

Junts no deixarem que els drets caiguin!

 

Ben cordialment,

 

 

Rosa Cadenas Prados
Presidenta de Dincat Federació

Data/Hora
Date(s) - 29/11/2014
11:00 - 13:00

Carregant mapa...

Localització
Parc de la Ciutadella

Categories No Categories


Deixa un comentari