Fins aquí podíem arribar!

LOGOPAP

 XERRADA  TALLER

El proper dijous dia 28 de maig a les 9 del vespre el grup Pare a Pare organitza una Xerrada\Taller “Fins aquí podíem arribar

La xerrada es farà a l’Escola Estel. C/Jaume I El Conqueridor, 19  Vic.

Xerrada adreçada a famílies amb fills amb necessitats educatives especials amb edat escolar, tant de l’escola ordinària com especial.

Taller/xerrada per saber buscar estratègies i saber identificar on hem de fixar els límits per aconseguir el màxim d’estimulació sense consentir en excés.

El grup de suport Pare a Pare organitza, com cada any, una xerrada/col·loqui per posar en comú experiències entre famílies de persones amb dificultats afegides.

Aquest any volem parlar del tema: “l’educació i els límits de la tolerància”.

Molt sovint ens trobem amb la dificultat de decidir fins on deixem arribar els nostres fills, marcar unes pautes de comportament i unes normes de conducta és un dels reptes més importants com a pares. En un col·lectiu com el nostre on sempre busquem una estimulació addicional, tenim la tendència de consentir algunes actituds o comportaments que poden originar conductes difícils de gestionar més endavant.

Per dinamitzar la xerrada hem convidat a Mila Naranjo i Verónica Jiménez de la facultat d’educació i ciències humanes de la Universitat de Vic.

L’objectiu del grup Pare a Pare és poder establir relacions entre famílies per compartir experiències que poden ser útils a altres famílies. Per això la xerrada serà oberta  per tal que tothom pugui plantejar les seves situacions i entre tots buscar la millor manera per afrontar-les.

Per tal de coordinar bé la xerrada envieu un correu electrònic a:

bustia@pareapare.cat

CDIAP Tris Tras
Glòria Icart
g.icart@santtomas.cat
Telèfon: 93 889 51 44

Escola Estel
Maria Rierola
m.rierola@santtomas.ca
Telèfon: 93 886 33 55

Amb la col·laboració de

Mila Naranjo, Doctora en Psicologia i professora del Departament de Psicologia de la UVIC.
Verónica Jiménez, Llicenciada en   Psicopedagogia i professora del Departament de Psicologia de la UVIC.

 

ORGANITZA

LOGOPAP

 

AMB EL SUPORT DE:

Sin título-2 copia

Data/Hora
Date(s) - 28/05/2015
21:00 - 23:00

Carregant mapa...

Localització
Escola Estel

Categories No Categories


Deixa un comentari